21.6.11

pesuruhjaya sumpah malaysia

.


Another step closer to complete this thing :)




I don't know why, sejak belakangan ni dah tak rasa takut ke cuak nak jumpa orang. Masuk mahkamah seorang diri. Rasanya sebelum ni memang confirm aku paksa ayah aku teman pergi jumpa pesuruhjaya sumpah ni. Berani pulak aku drive seorang2 takde co-driver. Berjaya jugak bayar saman parking kat MPKK =_=' 

Going to Putrajaya to settle the certificate of good conduct this Thursday. Banyak lagi rancangannya. Pagi pukul 8 nak singgah MARA ambik offer letter university dengan pantasnyaaa, then pergi Petaling Jaya jumpa Zie dengan pantasnyaaaa jugak, terus ke Putrajaya. Balik tu singgah BestEd nak hantar dokumen2. Malam tu, terus balik Perak sebab esoknya nak kerja. 

Ohhh, serius rasa dah matang. Nak masuk 20 dah weh! Kena berdikari sedikit demi sedikit. 

Hopefully semua berjalan dengan lancar nanti. Ameen. 

p/s - Mengantuk. 
p/s/s - Happy birthday Emak!

K, bye, assalamualaikum.

3 comments:

Anything you want to share or ask? Write it down. I will try to respond to any questions, insyaAllah. :) Thanks!